Volver »

Pinxo & Punxa

Barcelona »

Ver teléfono


Espectacle d'animació infantil " Remena la festa ! " amb música, danses i cançons per nens i pares, per divertir-se tothom.
Visiteu la nostra web !

Us oferim una bona animació infantil, participativa i dinàmica, amb ritmes i cançons adaptades a les edats dels nens i per a cada actuació, ja que tenim un repertori molt ampli per cobrir necessitats diferents, i molta experiència en tot tipus d'actes: escoles, llars d'infants, festes majors, festes al barri, festes al carrer, celebracions...

2 components :
* Noia actriu i animadora
* Noi músic i cantant

Fem animació per a totes les edats, amb un repertori i un ritme adequat a les edats i a la festa , gràcies a 15 anys d'experiència a actuacions per tot el país.
Ens agrada que tothom s'ho passi bé.

Demaneu pressupost per la vostra festa !

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ANIMACIÓN INFANTIL Pinxo & Punxa : música, bailes, juegos y risas para todas las edades. ¡ Os lo pasaréis super bien !

Os ofrecemos una buena animación infantil, participativa y dinámica, con ritmos y canciones adaptadas a las edades de los niños y para cada actuación, ya que tenemos un repertorio muy amplio para cubrir necesidades diferentes, y mucha experiencia en todo tipo de actos: escuelas, fiestas mayores, fiestas en el barrio, fiestas en la calle, celebraciones, aniversarios ...

* Chica actriz, animadora y payasa
* Chico músico y cantante

Hacemos animación para todas las edades, con un repertorio y un ritmo adecuado a las edades y a cada fiesta, gracias a 15 años de experiencia en actuaciones por todo el país.
Nos gusta que todo el mundo se lo pase bien.

¡ Pedid presupuesto para vuestra fiesta!

Otros datos:

Per a l'actuació, necessitem : un endoll ( normal, de 220v ) on connectar el nostre equip, un lloc per canviar-nos i dues ampolles d'aigua per beure.

Para la actuación, necesitamos : un enchufe ( normal, de 220v ) donde conectar nuestro equipo, un lugar para cambiarnos y dos botellas de agua para beber.

Contacta con Pinxo & Punxa