Volver »

Empordà Fusió

»

Ver teléfono


Empordà Fusió som sis músics, i les nostres actuacions sempre son en directe, sense sequències ni música pregravada. Aixó fa que tots els components hagin de ser molt polivalents.
Així doncs, tenim a l’Albert Comaleras, que essent el saxo i flauta solista, també toca el baix i és el responsable del so del grup. L’Àngel Martínez és el guitarrista, quan s’escau el baixista i també cantant. A la bateria i les percussions hi tenim en Rafel Rostey, el nostre pianista i teclista és l’Alex Carbonell que fa les funcions de Direcció en el concert. En l’apartat vocal en Xavier Benítez és el Tenor solista en la música de Concert i en el ball a més de cantar tots els estils també és el baixista, finalment la nostra veu femenina és la Soprano Montserrat Cristau.

Otros datos:

Les dimensions de l’escenari haurien de ser de 8 x 6 amb una alçada d’ 1 metre, amb escala d’accés indispensable. L’alçada de l’escenari pel pont de llums ha de ser mínim de 5 metres. La presa de corrent ha d’estar a l’escenari , molt important, amb presa de terra i preparada per suportar 8.000 wats de só i 30.000 wats de llum.
Aquests requisists es poden modificar si els espais són reduits, ja que disposem d’un equipament especial per a festes particulars i de petit format.


Indispensable també son dos cambrins amb lavabo, i aigua a l’escenari durant tota l’actuació.
El temps de muntatge aproximat és de unes quatre hores, per tant l’espai a on s’ha de fer aquest muntatge ha d’estar lliure quatre hores abans de l’actuació per també poder fer les pertinents proves de so.
Les dietes del grup seran negociades amb l’empresa contractant i supeditades als horaris de feina dels músics i els tècnics.

Contacta con Empordà Fusió