Volver »

so de la discordia

»

Ver teléfono


sac de gemecs,flabiol i tarota
cobla de tres cuartats

Otros datos:

FLABIOL Xavier Güell Cendra és en el món de la música tradicional des de fa trenta anys -per Sant Jordi és l’aniversari-, primer fent sonar la gralla –seca i dolça- i després també el flabiol –amb claus i sense- i la tarota tenor; també la manxa borrega durant un període breu durant la recuperació d’aquest instrument fa quasi cinc lustres.

La seva actuació que ha guardat més continuïtat és la de la Festa Major de Sitges. El Ball de les Gitanes és l’exercici del seguici que va acompanyar més anys amb la gralla. Els darrers temps el dels Cercolets amb el flabiol i el tamborí.

El nom actual de la seva colla de grallers és Bonaire. Grallers de la Costa de Ponent. D’ençà de l’any passat també és membre, juntament amb el borregaire Miquel Acunya, de la mitja cobla El Só de la Discòrdia


SAC Miquel acunya berrio és en el món de la música tradicional des de fa cinc anys de la ma d’en Xavier Orriols adreçant-lo al mestre Blai i Fontanals que va ser el últim alumne . entra’n al mont de la cobla de nans de Juan Josep rocha i Jordi Pauli amb el instrument de la tible i començant a cursar estudis de solfa am la professora Neus Gutierrez, començant a estudia instruments tradicionals com la manxa borrera amb el mestre secs sans , es membre de la cobla Catania de Vilafranca,cobla Sitgetana de Sitges, so de la Discòrdia i sonadors de la alta Cerdanya.

Contacta con so de la discordia