Volver »

RUXATA GRUP

Barcelona »

Ver teléfono
youtube


Grup amb experiència musical amb el qual podrà comptar per amenitzar les seves vetllades amb tot tipus de música: des de Ball de Saló, passant per música dels anys 60 i 90, i acabant si cal amb molta marxa pel jovent.

Si busqueu un grup orquestal per passar una bona estona disfrutant i ballant amb molt bona música, ens ha trobat ;)! Donem a cada actuació el 100%, ja que per a nosaltres, la música és quelcom totalment vocacional!!! Fem participar a la gent en algunes cançons on intentem que tothom s'apunti a fer coreografies (el country, les cançons dels anys 60...).

El nostre repertori es molt variat: swings, cumbies, cha-cha-cha, merengues, pasdobles, boleros, country, fox-trot, valsos, ranxeres, rumbes, etc. També toquem versions de música dels anys 60-70 per recordar els mítics "guateques" juntament amb temes més d'actualitat.

Disposem d'un equip molt actualitzat de llum i so amb el qual realçar el seu esdeveniment.

COMPONENTS:

Salut Cases. Continua la saga familiar artística, tenint un futur més que prometedor. Ha participat en nombrosos certàmens de música pop. La seva dolça veus els deixarà hipnotitzats ;)

Roger Balleste. Té una àmplia experipencia en els escenaris del notre país amb grups i orquestres reconegudes, així com la carrera de violí i trompeta. Ha participat en programes de televisió demostrant les seves capacitats vocals (La Voz, etc.). És el Director del Grup, cantant, violinista, trompetista i fa els arrenjaments.

Núria Rocabayera. Ha participat en diversitat de seminaris i cursos de teclat modern. Tanmateix és integrant de la prestigiosa big band de Palau Solità i Plegamants. La seva experiència, dedicació i professionalitat en els teclats és més que evident en els escenaris.

Per a més información, restem a la seva disposició (sense cap compromís):
grupruxata@gmail.com // 635918566 (Roger)CASTELLANO

RuXaTa Grup es un grupo orquestal con amplia experiencia musical con el que podrá contar para amenizar sus fiestas con todo tipo de música: desde bailes de salón, pasando por la música de los años 60-90 (míticos güateques) y, terminando con marcha para la juventud si hace falta.

Si buscan un grupo con el que pasar una feliz fiesta disfrutando, bailando con muy buena música, nos ha encontrado ;) Damos el 100% en cada actuación, pues para nosotros la música es algo totalmente vocacional y pasional!!!

Hacemos que nuestro público pase una noche inolvidable, animándolo a participar activamente en algunas canciones donde intentamos que todos hagan coreografías con nosotros (country, canciones de los años 60, etc.)

Nuestro repertorio es muy variado: swing, cumbias, cha-cha-chas, merengues, pasodobles, boleros, country, fox-trot, valses, rancheras, rumbas, etc. Asimismo, interpretamos versiones de música de los años 60-70 para recordar los míticos güateques, junto con temas más actuales.

Disponemos de un equipo de luces y sonido muy actualizado con el que realzar su acontecimiento.

MIEMBROS:

Salut Cases, continúa la saga familiar artística con un futuro más que prometedor. Ha participado en numerosos certámenes de música pop. Es la cantante del grupo; su voz no les dejará indiferentes.

Roger Ballesté, tiene una amplia experiencia en los escenarios del territorio catalán con grupos y orquestas de gran reconocimiento. Asimismo, posee la carrera de violín y trompeta. Ha participado en programas de televisión como “La Voz” entre otros. Es el Director del grupo, cantante, violinista, trompetista y es quien hace los arreglos musicales.

Núria Rocabayera, ha participado en diversidad de seminarios y cursos de teclado moderno. De igual manera es integrante de la prestigiosa Big Band de Palau Solità. Su experiencia, dedicación y profesionalidad en los teclados es más que evidente.

Contacta con RUXATA GRUP