Volver »

Música per casaments

Girona »

Ver teléfono


PIANO I VEU
Som la Carme (pianista) i l'Eva (soprano). Us amenitzem la cerimònia (civil o religiosa) amb:àries d'òpera, lied alemany, cançó lírica catalana, música religiosa i cançó d'autor.

Otros datos:

Mestra d’Educació Musical i llicenciada en Pedagogia per la Facultat de Ciències de L’Educació de la UdG.
Realitza els seus estudis musicals al Conservatori Isaac Albéniz de Girona i obté el títol professional de cant el juny de 2005. Paral•lelament es perfecciona amb la soprano Chantal Botanch i en l’actualitat amb Carmen Bustamante.
En quan a treball corporal, s’inicia en el mètode Cos-Art amb Carme Ciuró i hi aprofundeix amb Mona Belizán en el marc del 20è curs internacional d’estiu Cos i Música de Sitges; i posteriorment practica el mètode Reeducació postural global amb Anna Velázquez.
Participa en el IX curs de tècnica i interpretació musical (curs de cant i taller d’òpera) a St. Esteve de Guialbes representant el rol de Despina al Cosí fan tutte de W. A. Mozart i realitzant classes d’interpretació amb Joan Antón Sánchez i de repertori amb Manel Cabero.
Des de llavors ha ofert concerts a les viles de Palafrugell, l’Estartit, Palamós (al pregó de les festes 2006) i Torroella i ha estat la solista principal (juntament amb el baríton Xavier Mendoza) a l’opereta El Mite de l’Empordà de la compositora Reinalda Blanco. Actualment forma part del grup de divulgació d’òpera infantil Òpera oberta amb l’espectacle La petitíssima flauta màgica sota la direcció de Joaquim Mas.

>> AUDIOS

  • Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

    Get Adobe Flash player

    Ave Maria (Gounod)

Contacta con Música per casaments