Volver »

Jazz de Copes

Girona »

Ver teléfono


JAZZ DE COPES interpreta estàndards de jazz sense estridències i prioritzant un repertori on les melodies conegudes son l'eix central.

Combinen elements de jazz, bossa i blues i els fusionen amb estils més contemporanis com el pop. El resultat és una barreja musical sensible, càlida i espontània que fuig de les etiquetes, elimina les fronteres i ens convida alhora a deixar-nos portar pels nostres sentits.

JAZZ DE COPES es presenta en vàries formacions segons el tipus d'event a realitzar: trio instrumental, quartet vocal, quartet instrumental i quintet.

------------------------------------------------------------------------------------

JAZZ DE COPES interpreta stándards de jazz sin estridencias y priorizando un repertorio donde las melodías conocidas son el eje central.
 
Combinan elementos de jazz, bossa y blues y los fusionan con estilos más contemporáneos como el pop. El resultado es una mezcla musical sensible, cálida y espontánea que huye de las etiquetas, elimina las fronteras y nos invita al mismo tiempo a dejarnos llevar por nuestros sentidos.
 
JAZZ DE COPES se presenta en varias formaciones según el tipo de evento a realizar: trío instrumental, cuarteto vocal, cuarteto instrumental y quinteto.

Contacta con Jazz de Copes