Volver »

Grup de versions TREMENDOS

»

Ver teléfono


TREMENDOS és un grup de versions format per sis músics enèrgics i experimentats. Des de 1993 la filosofia del grup és ben clara: rock'n'roll i festa, MOLTA FESTA!! Interpreten un repertori amb les millors cançons dels anys setanta, vuitanta, noranta i actuals, amb una important secció d'skà i sense oblidar els èxits més emblemàtics del rock català.

Les ganes de gresca a dalt i a baix de l'escenari, el bon rotllo amb el públic i el fet que interpreten MÚSICA 100% en Directe fa que TREMENDOS s'hagi convertit en un grup de referència per al jovent i en una de les bandes més contractades. Un concert de TREMENDOS és un espectacle fresc, engrescador i ideal per a la millor Festa Major.

Segell de garantia de qualitat Música 100% en directe, concedit per Musicat - Músics de Catalunya. Diversos components de TREMENDOS formen part del grup de rock català THE COMPANYS, creadors de la banda sonora de l'exitosa sèrie de TV3 "Lo Cartanyà".

EQUIP DE SO VOLAT AMB SISTEMA LINE-ARRAY D'ÚLTIMA GENERACIÓ I IL·LUMNINACIÓ ESPECTACULAR ROBOTITZADA.VÍDEO: http://es.youtube.com/GrupTremendos
WEB: http://www.tremendos.net
E-MAIL: info@tremendos.net

Contacta con Grup de versions TREMENDOS